caini de vanzare

Doberman de vanzare

COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Doberman de vanzare

Rasa Doberman este una dintre cele mai speciale rase datorita multitudinilor calitati dar si provocari pe care o impune.

uc:doberman de vanzare, catei rasa doberman de vanzare, vand doberman, anunturi catei, doberman de vanzare.

Tara de origine este Germania asa cum binestim cu totii.

Aptitudinile acestui caine sunt cele de paza si companie, pe amandoua exercitandu-le la cele mai bune nivele.

Dimensiunile rasei sunt de 63-72 cm in medie, in functie de sex (mascul sau femela), inaltime la nivelul grebanului, iar in ceea ce priveste greutatea medie a Dobermanului aceasta este de 32-45 kg in functie de sex si modul de crestere (alimentatie, nivel fizic, prezenta sau absenta stresului, boli etc).

Blana este una adorata de cei care detesta parul lung la caini astfel ca Dobermanul, avand parul scurt, este ideal pentru aceia dintre noi care nu au timp de sedinte lungi si frecvente de periat.Perierea pentru aceasta rasa, care se efectueaza cu o manusa cu suprafata aspra sau cu o perie speciala acestui scop, se va face in mod periodic si rar.

uc:doberman de vanzare, catei rasa doberman de vanzare, vand doberman, anunturi catei, doberman de vanzare.

Culorile pentru aceasta rasa sunt doua si anume: negru cu pete de foc si cafeniu cu pete de foc.Unii chinologi spun de prezenta anumitor exemplare albastre sau gri-albastrui insa nu sunt recunoscute deocamdata in unanimitate.

Ghearele trebuie mentinute taiate scurt, deoarece o gheara lunga se curbeaza din cauza mersului si se poate implanta in pernita plantara si poate provoca o infectie la acest nivel (asta ca sa nu mai adaugam si durerea resimtita mai ales in timpul mersului).Un alt lucru de mentionat este acela de verificare periodica a dintilor dupa varsta de 4 ani, din cauza aparitiei tartrului, care neindepartat la timp pot conduce la afectiuni ale dintilor si ale gingiilor: carii, gingivite, paradontoze etc.

Caracterul unui Doberman este unul special si aceasta datorita faptului ca este direct.Aceasta rasa este una care se ataseaza deseori de o singura persoana care de regula o recunoaste ca stapan.Dobermanul, suntem de parere ca nu se potriveste unui client care nu a mai avut caini si care nu are pic de experienta in disciplinarea cateilor.

De multe ori caracterul unui Doberman poate suferi transformari in sensul neplacut al sensului, putandu-se intr-un caracter degenerat si aceasta nu din cauza cainelui ci din cauza celui care il are in grija.Acest caine nu trebuie bruscat, lovit, maltratat deoarece ii faceti rau atat lui cat si dumneavoastra.Tratati-l corect si aveti grija de el.Iubiti-l!Nu este un caine pentru oricine.Nu-l fortati sa faca un lucru daca el nu poate sau nu simte sa faca acel lucru.

Acest caine educat intr-o maniera calda, blanda, plina de dragoste si intelegere, poate face din aceasta rasa una remarcabila.Este un caine loial care este gata sa-si dea si viata pentru dumneavoastra.Socializat corect acesta se va intelege foarte bine cu copiii dar si cu animalele: ceilalti catei, pisici etc.Nu este un caine gen Bichon care sa suporte sa fie necajit.Nu este un catel gen bufon.Este un caine de paza extrem de activ, plin peste masura de energie si vitalitate.Este un caine caruia ii place sa munceasca, sa faca miscare, paza.

Dobermanul reprezinta acel caine pretabil pentru activitati care implica efortul fizic.Acesta are o forta pe care poate suntem tentati sa o subestimam, evident in mod subiectiv.Nu va recomandam sau incurajam sa achizitionati acest caine daca stati intr-un apartament de bloc deoacere nu este acel gen de animal  de companie care sa se multumeasca cu trei plimbari zilnice in jurul blocului.Daca nu isi va consuma energia afara, o va consuma in apartament si de aici conclziile le veti trage dumneavoastra.

Daca doriti sa procurati un astfel de catel recomandabil este sa o faceti de la persoane juridice autorizate, asa cum este si societatea nostra, pentru a va putea furniza exemplare din linii echilibrate si de o inalta calitate.

Vand Doberman


Vand Doberman - catei de vanzare
Vand Doberman
catei la 2 luni


caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     termeni si conditii


Recomandam: Caini de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | bichon maltez | rottweiler