caini de vanzare

Caniche de vanzare

COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Caniche de vanzare

Rasa Caniche sau Poodle cum i se mai spune este o rasa care isi are originile in Franta.

uc: Caniche de vanzare, catei rasa caniche de vanzare, vand caniche, anunturi catei, caniche de vanzare

Pentru vanzare firma noastra furnizeaza caniche de talie medie si pitica, in functie de dorinta clientului nostru, principala caracteristica a acestei rase fiind serviciul de companie.

Dimensiunile rasei Caniche este diferita in functie de varietate: pitic, mijlociu (standard) sau urias, astfel: pentru caniche pitic inaltimea la nivelul grebanului este cuprinsa intre 28-35 cm, cel standard are inaltime cuprinsa intre 35-45 cm iar cel urias 45-58 cm.

Blana unui Caniche este alcatuita din par fin, lanos si ondulat.Culorile acceptate pentru Caniche sunt albul, negrul, maroul, griul si culoarea caisei.Exista si varietati de Caniche care formeaza franjuri in timp insa sunt foarte rari.

Ingrijirea unui Caniche este fie foarte usoara fie una foarte grea.Aceasta decizie este practic una pe care viitorul proprietar de Caniche o va lua.Adica daca acel caine va fi unul de familie, adica un excelent caine de agrement, nu trebuie decat tuns in stilul rasei, insa daca proprietarul doreste sa fie un exemplar de expozitie in mod clar va trebui sa acorde catelului mult mai multa atentie.

uc: caniche de vanzare, catei rasa caniche de vanzare, vand caniche, anunturi catei, caniche de vanzare

Trebuie stiut ca acest caine nu naparleste ceea ce inseamna ca nu veti avea par de catel prin toata casa.Trebuiesc verificat periodic din punct de vedere sanitar-veterinar, mai cu seama trebuiesc efectuate controale de ordin stomatologic.Detartrarea trebuie efectuata atat mecanic cat si cu ultrasunete.Caniche-ul poate fi spalat de mai multe ori pe saptamana fara probleme.

Caracterul acestei rase este unul de exceptie.Sunt caini blanzi, calzi, calmi, inteligenti, jucausi, inteligenti, foarte iubitori si afectuosi cu familia si binenteles cu copiii pe care aceasta rasa ii iubeste extrem de tare.Trebuie sa fie tratati de catre copii ca niste catei si nu ca niste jucarii, deoarece multi copii au aceasta tendinta din cauza aspectului de "pet-toy" pe care aceasta rasa o are.

Dresajul unei astfel de rase este foarte usoara datorita inteligentei native pe care orice Caniche o are, cu conditia ca abordarea sa se faca sub semnul blandetii si rabdarii.Trebuie avut grija in ceea ce priveste tonul vocii dresorului sau al proprietarului din cauza sensibilitatii in ceea ce priveste acest aspect.

Comportamentul social al acestei rase este unul perfect, sunt caini care se socializeaza foarte usor, se inteleg foarte bine cu celelalte animalute.Nu sunt caini de paza si nici nu au aceasta pretentie insa sunt perfecti in anuntarea oricarui vizitator, pe care dealtfel il primeste cu bucurie.

In ceea ce priveste regimul de miscare si necesitatile impuse de acesti catei, pot trai fericiti intr-un apartament sau garsoniera fara nici un fel de problema, insa nu vor refuza niciodata o alergare pe langa role sau bicicleta daca dumneavoastra veti vrea acest lucru.

Vand Caniche


Vand Caniche
Caniche de Vanzare
8 saptamani


caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     termeni si conditii


Recomandam: Caini de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | bichon maltez | rottweiler