caini de vanzare

Bulldog American de vanzare

COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

 

vedeti anuntul cu bulldog american de vanzare in partea dreapta ->

Descrierea rasei

Este un caine de paza caracterizat prin devotament, adevarata dragoste si curaj nemarginit. Acesti caini s-au remarcat in istorie prin diferite fapte eroice prin care isi aparau pana la ultima suflare stapanul. Ca aparenta cainele Bulldog American este unul puternic si robust, indesat, cu blana scurta si tare la atingere. Aceasta este de culoare alba sau alb cu pete rosii, tigrat; de obicei urechile exemplarelor de bulldog american sunt lasate necupate.

uc: bulldog american de vanzare, caini, vand bulldog american, caini de vanzare

Exista 2 mari tipuri ale rasei Bulldog American: Classic si Johnson, Bully si Standard sau Scott de performanta care de cele mai multe ori este confundat cu un var de-al sau: American Pit Bull Terrier.

Ceea ce cunoastem cu totii astazi ca fiind Bulldog American reprezinta o combinatie intre varietatea Scott si Johnson. Daca este sa comparam actualul bulldog american cu varietattile care stau la baza formarii lui, putem spune fara echivoc ca actuala rasa bulldog american este cu mult mai robusta si mai puternica decat vechile tipuri primordiale.

uc: bulldog american de vanzare, caini, catei, vand bulldog american, caini de vanzare

Istoric

Rasa de caini Bulldog American este o rasa de paza, foarte veche cu datari ale acesteia inca de pe vreamea lui Cezar undeva pe la 1066.

In secolele XVII si XVIII-lea cainii Bulldog American au fost cei mai folositi in cadrul fermelor taranesti de la acea vreme pentru paza animalelor de ferma. Temperamentul rasei Bulldog american a condus la utilizarea acestei rase robuste la luptele in arena.

uc: bulldog american de vanzare, catei si caini, vand bulldog american

Informatii diverse

Speranta de viata: 10 - 15 ani

Numar de pui fatati: 6 - 16 pui

Grup: caini de lucru, caini gardian

Recunoastere: CKC, UKC, NKC

Culoare: Alb sau alb cu pete de obicei rosii, tigrat etc

Blana: scurta

Marime: caine de marime mare, foarte mare in functie de linie

Naparlire: este moderata, naparleste de doua ori pe an, primavara si toamna

Inaltime mascul: 55,9 - 70 cm

Inaltime femela: 52 - 65 cm

Greutate mascul: 32 - 54 kg

Greutate femela: 27 - 45 kg

Spatiu necesar: cainii Bulldog Ameriacn sunt caini de talie mare care se preteaza in mod deosebit la viata de curte unde face o paza foarte eficienta; cu toate acestea daca va place foarte mult aceasta rasa se poate tine si la apartament cu conditia sa beneficieze de sufienta miscare zilnica.

uc: bulldog american de vanzare, canisa, caini, vand bulldog american, caini de vanzare

Vand Bulldog American


Vand Bulldog American
Vand Bulldog American masculi
2 luni


caini de vanzare     despre noi     rase de caini     caini de companie     caini de paza     caini de vanatoare     articole     termeni si conditii


Recomandam: Caini de vanzare | catei de vanzare | pisici de vanzare | cabinet veterinar iasi | caini de vanzare | bichon de vanzare | amstaff | yorkshire terrier | caini de vanzare | bichon maltez | rottweiler